Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Moederdag knutselen bij Hornbach

Moederdag knutselen bij Hornbach

Moederdag komt snel dichterbij. Tijd om alle moeders weer in het zonnetje te zetten op de tweede zondag in mei. Een ontbijt op bed valt bij elke moeder wel in de smaak. Zeker als het wordt geserveerd op een uniek dienblad, gemaakt door hun eigen kleine klusser.

Op zaterdag 6 mei kunnen kinderen bij Hornbach Alblasserdam onder begeleiding een prachtig houten dienblad knutselen.
Vandaag organiseert Hornbach Alblasserdam de Kinderwerkplaats, waarbij kinderen onder begeleiding een Moederdag-dienblad maken. Een praktisch cadeau dat ze zelf mogen versieren. De knutseldag is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Deelname en materialen zijn geheel kosteloos en het dienblad mogen ze na afloop mee naar huis nemen.

Er wordt toezicht gehouden door ervaren begeleiders maar deelname blijft op eigen risico. In de Kinderwerkplaats wordt lijm en verf gebruikt. Hornbach zorgt voor knutselschortjes maar ze adviseren ouders toch om hun kinderen kleding aan te doen die eventueel vies mag worden.

Van 10.00 tot 16.00 uur kunnen kinderen terecht. En terwijl de kinderen zich creatief uitleven, kunnen ouders op hun gemak een rondje door de bouwmarkt maken.

Wanneer?
6 mei 2017 van 10.00 tot 16.00 uur
Organisator
Hornbach Alblasserdam
Locatie:
Kelvinring 60
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.