Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Car Speeddate Event 2.0

Car Speeddate Event 2.0

Businessclub De Twijn organiseert samen met Named en gastheer Ford Wensveen voor de derde maal het Car Speeddate Event. De vertrouwde, zakelijke speeddates in de intieme sfeer van het zelf uitgekozen Fordmodel blijven. Maar tijdens versie 2.0 gaan we verder …

Bouwen met beroemde bouwblokjes
Welke groep bouwt tijdens de avond het mooiste, creatiefste of meest functionele huis met de beroemde bouwblokjes?

Wie schrijft zich in voor De Drakenkuil?
Dit spannende component van het event is naar een idee van het populaire televisieprogramma “Dragon’s Den” Heb jij een innovatief idee rond jouw dienst, product of aanpak van een probleem en kun je daarbij hulp gebruiken? Dan is De Drakenkuil een uitgelezen kans! Je pitcht jouw idee tegenover vier juryleden: Peter Verheij - wethouder Gemeente Alblasserdam, Henk Manden - oprichter Zon & Zo, Patrick Visser - eigenaar Visser Media & Design en Jeroen Put - mede-eigenaar Circellab

Ga naar de website voor meer informatie en om je direct in te schrijven.


Businessclub De Twijn is een activiteit van stichting Vrienden van De Twijn. Het doel van deze stichting is het scheppen van een aanvullende financiële basis om zo de missie van Kindcentrum De Twijn (voorheen Kindcentrum De Loopplank en Kindcentrum De Boeg), kindgericht uitdagend onderwijs, te helpen ondersteunen.

Maar Businessclub De Twijn is vooral ook een inspirerend platform voor ontmoeting en het delen van kennis en ervaringen. En door lid te worden van de Businessclub draagt u duidelijk bij aan een stukje maatschappelijke ondersteuning.

Word ook lid van Businessclub De Twijn! Dat levert tijdens iedere bijeenkomst een boeiende spreker op over een aansprekend onderwerp, elk seizoen een bezoek aan een bijzonder bedrijf of bedrijfsevent en in december kunt u deelnemen aan het succesvolle Car Speeddate Event 2.0.


Kom twee keer sfeerproeven en kies dan voor een van de businesspakketten.
Kijk voor alle informatie op de website.

Wanneer?
14 december 2016 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
stichting Vrienden van De Twijn
contact@bcdetwijn.nl
Locatie:
Ford Wensveen, Ohmweg 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.