Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bijbelstudie Tabernakel 7

Bijbelstudie Tabernakel 7

Aan de hand van een maquette van de Tabernakel zal Jaques Brunt spreken over ‘Christus in de Tabernakel’. In 7 avonden wordt u meegenomen van ‘schaduw’ naar de heerlijke werkelijkheid in de Heere Jezus.

Jong & oud van harte welkom! Toegang gratis, er is wel een collecte.

Wanneer?
12 december 2016 van 20.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Havenkerk aan de Ieplaan 9
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.