Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jozua Kidsclub (8-12 jaar)

Jozua Kidsclub (8-12 jaar)

Voor alle kinderen van groep 5 t/m 8 van de basisschool is er vanavond Kidsclub in het Jozua gebouw. De kinderen komen bij elkaar om op een creatieve en ontspannen manier, gezellig samen te zijn. De kinderen komen hierdoor met elkaar in contact, waardoor ze op een ontspannen manier elkaar beter te leren kennen.

We beginnen altijd met gebed en een leuke opening en daarna is het toch echt tijd om aan de slag te gaan. Er zijn creatieve, sportieve en zelfs spectaculaire activiteiten. Uiteraard wordt er door de leiding ook gezorgd voor iets lekkers en drinken.

De avond begint om 19:00 uur en het duurt tot 20:30 uur.

Wanneer?
9 december 2016 van 19.00 tot 20.30 uur
Organisator
Evangelische gemeente Jozua Alblasserwaard
Locatie:
Amperestraat 4
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.