Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bijbelavond: Sterk als de dood ...

Bijbelavond: Sterk als de dood ...

Harm van Grol werkt als Bijbelwetenschapper aan de Tilburg School of Catholic Theologe (Universiteit van Tilburg). Hij is de inleider en gespreksleider van deze bijbelavond, waarop we met elkaar naar mooie teksten in de Bijbel gaan kijken.

De afgelopen jaren is op de Bijbelavonden met elkaar gesproken over gruwelijke teksten in de Bijbel. Nu dus eens wat anders; teksten die je misschien mooi vindt, of ontroerend of inspirerend. Dat geeft ons de kans nu eens geen verhaal te lezen maar wat teksten uit de Geschriften, een hoofdstuk uit Spreuken, uit het Hooglied en uit de Psalmen. We gaan het dit seizoen dus niet hebben over het grote verhaal van Israël, maar over ervaring van mensen met het goddelijke.

Vandaag gaat het over: ‘Sterk als de dood is de liefde’ – Hooglied 8

Toegang is gratis.

Wanneer?
8 december 2016 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
Elthetokerk
Locatie:
Blokweerweg 22
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.