Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start Cursus De Zorg de Baas

Start Cursus De Zorg de Baas

Cursus De Zorg de Baas
Voor mensen die zorgen voor een ander.

Een cursus speciaal voor mantelzorgers, om te leren hoe ze beter het hoofd kunnen bieden aan de moeilijkheden die het zorgen voor een ander met zich mee kunnen brengen. Het stellen van grenzen, het vragen van steun, het herkennen van stress en het zorgen voor ontspanning zijn een aantal belangrijke werkpunten tijdens deze cursus. Evenwicht brengen en houden tussen zorgen voor een ander en zorgen voor jezelf wordt besproken.

Voor mantelzorgers die mee willen doen, maar dat niet kunnen vanwege de zorg die ze hebben, kan mogelijk vervangende zorg worden geregeld. Deze vervangende zorg (respijtzorg) wordt gegeven door de inzet van vrijwilligers. U kunt dit doorgeven bij het aanmelden.

Data: 1 en 15 december 2016 en daarna in 2017 in overleg 
Kosten: eenmalig € 15,-
Voor vragen of aanmelden neem contact op met Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA)

Wanneer?
1 december 2016 van 09.30 tot 11.30 uur
Organisator
SWA en MEE Drechtsteden
078 202 12 20
info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl
Locatie:
Cortgene 20
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.