Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kracht van Water

Kracht van Water

Dinsdagavond 30 augustus is orthomoleculair therapeut/ acupuncturist Annemarie van Nimwegen gastspreker over de Kracht van Water. De avond is van 20:00 uur tot 21:30 uur, de zaal is open vanaf 19:30 uur.

Tijdens deze lezing wordt uitgelegd hoe je met het drinken van speciaal water je lichaam kunt helpen herstellen. Ons lichaam bestaat voor ongeveer 75% uit water. Dat het belangrijk is om voldoende water te drinken is bij de meeste mensen wel bekend. Ondanks dat drinken nog veel mensen onvoldoende zuiver water.

In Japan is zo’n 30 jaar geleden een apparaat geïntroduceerd dat water zodanig verandert dat het speciale eigenschappen krijgt.  Het water heeft een hoge anti-oxidant waarde, het is alkalisch (of basisch) en het is micro-geclusterd waardoor het makkelijk door onze lichaamscellen opgenomen kan worden. Daarnaast is het water gezuiverd. Die eigenschappen kunnen het lichaam helpen te herstellen van veel gezondheidsklachten.

Er is veel  onderzoek gedaan naar de eigenschappen van dit water. In Japan wordt het niet alleen gedronken door veel Japanners maar wordt het ook gebruikt in ziekenhuizen. In Amerika is het ruim 10 jaar geleden geïntroduceerd en o.a. Obama maar ook veel topsporters zoals bijvoorbeeld de New York Yankees hebben de kracht van dit water ontdekt.

Er wordt uitgelegd wat het verschil is met dit water en al het andere (drink)water dat u kent. U krijgt uitgelegd en kunt zien en ervaren wat dit water zo bijzonder maakt.

Kom luisteren en ontdek hoe je met dit water niet alleen bijvoorbeeld  wratten en zwemmerseczeem etc. kunt behandelen, maar ook het lichaam helpt herstellen van veel andere klachten zoals chronische buikklachten, psoriasis, allergieën, gewrichtsklachten, vermoeidheidsklachten, hoofdpijnen, hoog cholesterol en nog veel meer.

Na de presentatie kunt u gratis kennis maken met dit water om te ervaren wat het voor uw lichaam kan betekenen.

Het water kan behalve als drinkwater ook gebruikt worden om:
-Groenten en fruit vrij te maken van pesticiden
-Eten te bereiden waardoor de smaak versterkt wordt
-Huisdieren maar ook je planten gezonder te houden/ krijgen
-Je haar en je huid te verzorgen
-Schoon te maken en te desinfecteren
-Je huis te reinigen zonder zeep.

Wanneer?
30 augustus 2016 van 20.00 tot 21.30 uur
Organisator
MedicaPlus
078-6932424
info@drkorbee.nl
Locatie:
Plantageweg 45
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.