Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Belle en het feest

Belle en het feest

Er moet meer gedanst worden. Belle en het Feest is een energieke live-act, die het bekende en onbekende repertoire zo brengen, dat stilstaan geen optie meer is.

Begonnen als een studentengrap in 2009, raast Belle en het Feest nu al bijna vijf jaar door de wereld van kroegen, feesten en bruiloften.

Met een gevarieerd coverrepertoire dat gaat van classic rock tot danceklassieker, van Dire Straits tot Liquido en van Etta James direct door naar de Arctic Monkeys, en de focus op een energieke liveshow, weten zij elke zaal op zijn kop te zetten. Denk ook maar niet dat u rustig een biertje moet gaan drinken, er moet meer gedanst worden!

Deze rockende coverband bestaat uit vijf heren en één dame. De mix van de drie vocalisten, toetsen, gitaar en sax en trompet solo, maakt Dear Mother een unieke, dynamische live-sensatie. En ze blijven doen wat ze het aller-leukste vinden, namelijk een feestje bouwen op het podium. Met een vrijwel onbeperkte bron aan materiaal vullen zij een complete swingende dansavond.

Zaterdag 6 februari 2016
Zaal open om 21:30 uur
Entree: € 8,00 / Leden € 4,00


Biggelmee is bekend vanwege de gezellige avonden met optredens van (amateur)bands en andere vormen van podiumkunst zoals open podium, toneel, cabaret, musical, stand-up comedian, poëzie, culturele workshops en nog veel meer. Onze avonden vinden meestal plaats op de zaterdag, maar soms zijn er ook activiteiten op andere dagen.
Programma van 22:00 - 1:45 uur . Zaal open 21:30.

Toegang tot 24:00 uur. Dit betekent dat om 's avonds om 24:00 uur de buitendeur echt op slot kan zijn!

Wanneer?
6 februari 2016 van 22.00 tot 01.45 uur
Organisator
Vestzaktheater Biggelmee
Locatie:
West Kinderdijk 375
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.