Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Experience Evening bij Inside Office

Experience Evening bij Inside Office

Businessclub De Loopplank organiseert op woensdag 2 september a.s. een Experience Evening bij Inside Office. Een actieve avond, waarop we zeker niet op één plek blijven zitten. Je zult volop bewegen! Ondertussen hoor je over ergonomie, bewegen en hoe jij je op je werkplek net zo comfortabel kunt voelen als thuis. Ook al werk je vanuit huis.

Alles bij elkaar zal het beslist je creativiteit en effectiviteit bevorderen.

Als bijlage de uitnodiging. Wil je deze bijeenkomst niet missen? Antwoord dan op deze e-mail of bel Anita Toes van Businessclub De Loopplank. Door je aan te melden weten wij wie wij deze avond mogen verwelkomen.

Overigens is het komende seizoen alweer helemaal gevuld met bijzondere, informatieve en gewoon erg leuke avonden, zoals fiscale eindejaarstips en trends (aanrader!), de kracht van een goed gesprek, sociale technologie en het nieuwe werken, groei in verkoopvaardigheden, hoe social ben jij, het Car Speeddate Event in december en een boeiend bedrijfsbezoek als afsluiter van het seizoen. En natuurlijk de bijeenkomst in september.

Natuurlijk mag je altijd een keer geheel vrijblijvend een avond bezoeken. Maar wil je meer, word dan gewoon lid. Het brengt je gegarandeerd verder! Bovendien, je draagt je maatschappelijke steentje bij door met je lidmaatschap Stichting Vrienden van De Loopplank te ondersteunen.

Wanneer?
2 september 2015 van 19.45 tot 00.00 uur
Organisator
Businessclub De Loopplank
06 4642 7729
businessclub@vriendenvandeloopplank.nl
Locatie:
Inside Office Kelvinring 56a+b
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.