Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voetbaltoernooi voor Stichting Zeldzame Ziekten

Voetbaltoernooi voor Stichting Zeldzame Ziekten

Ben jij tussen 6 en 13 jaar en voetbal je graag? Kom dan zaterdag 27 juni tussen 10.00 tot 14.00 uur naar de parkeerplaats van Hornbach Alblasserdam (Kelvinring 60) voor het Hornbach Voetbaltalent 2015. Een fantastisch evenement, waar je gescout kunt worden door een profclub bij jou in de buurt! Bovendien komt je inschrijfgeld (10 euro per kind) geheel ten goede aan het Zeldzame Ziekten Fonds. Schrijf je snel in via www.jongeroranje.nl/voetbaltalent want vol=vol!

Wanneer?
27 juni 2015 van 10.00 tot 14.00 uur
Organisator
Hornbach
Locatie:
Parkeerterrein Hornbach
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.