Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gratis workshop Communicatie

Gratis workshop Communicatie

Waardeburgh biedt in samenwerking met Smile een workshop aan over het thema Communicatie. De workshop wordt gehouden op woensdag 10 juni van 14.30 – 15.30 uur in het MFC Maasplein te Alblasserdam. De workshop wordt u gratis aangeboden door Waardeburgh. Voor koffie of thee vragen we een bijdrage van € 0,60.

“In onze contacten met anderen kunnen door verkeerde communicatie al snel misverstanden ontstaan”, vertelt Annelou Stehouwer. Zij zal de workshop leiden. “Tijdens deze bijeenkomst staat feedback, assertiviteit en het communicatieproces centraal. Aan de hand van levendige praktijksituaties komen succesvolle communicatievoorbeelden aan bod. Ook laten we zien hoe het beter niet kan. Kortom een leerzame en interactieve bijeenkomst.”

U kunt zich tot uiterlijk 5 juni a.s. kosteloos aanmelden via 06-83 88 98 84. Er is een aantal plaatsen beschikbaar, we adviseren u niet te lang te wachten met aanmelden.

Waardeburgh wil de komende tijd meerdere workshops aanbieden rondom het thema Communicatie. Bijvoorbeeld hoe je het beste om kunt gaan met dementerenden.

Wanneer?
10 juni 2015 van 14.30 tot 15.30 uur
Organisator
MFC Maasplein
Locatie:
Maasstraat 30
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.