Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

“Samenwerken aan een veilig Kinderdijk”

“Samenwerken aan een veilig Kinderdijk”

De gemeente Alblasserdam en de wijkgroep Kinderdijk nodigen inwoners en belanghebbenden van de wijk Kinderdijk van harte uit voor een bijeenkomst over de veiligheid in de wijk. Deze bijeenkomst vindt plaats op 27 februari 2014 van 19.30 tot 21.30 uur in het MFC Maasplein.

Meedoen in Kinderdijk
De avond “Samenwerken aan een veilig Kinderdijk” wordt georganiseerd voor het project Meedoen in Kinderdijk. Sinds 2013 zijn gemeente, inwoners, vrijwilligersorganisaties en maatschappelijke instellingen in Kinderdijk bezig om nieuwe manieren te vinden om sociale netwerken in het dorp te benutten en waar mogelijk te versterken. Aanleiding hiervoor zijn grote veranderingen in de zorg: vanaf 2015 krijgt de gemeente grote zorgtaken over vanuit het rijk.

Wanneer?
27 februari 2014 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
Gemeente en Wijkgroep Kinderdijk
Locatie:
Maasstraat 30
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.