Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Afsluiting Themaweek over Ruth in verschillende kerken

Afsluiting Themaweek over Ruth in verschillende kerken
In de week van 3 t/m 7 februari zullen de christelijke scholen De Schalm, De Boeg, De Loopplank en het Kompas allen werken over hetzelfde thema, namelijk over Ruth. Vorig schoojaar is dit initiatief genomen door de directies van de scholen en de predikanten van verschillende kerken. Met dit gezamenlijke thema willen zij de samenwerking tussen kerk en school bevorderen. Tijdens deze themaweek zullen de predikanten een bezoek brengen aan de scholen om met de kinderen in gesprek te gaan. De kinderen van de groepen 7 en 8 brengen een bezoek aan de kerken, waar zij door de predikant een rondleiding krijgen en uitleg over de gang van zaken binnen een kerkgebouw.
 
De themaweek wordt op zondag 9 februari afgesloten met een dienst in de ochtenddienst van de verschillende kerken, waar ook de kinderen en ouders voor worden uitgenodigd. Iedere school is voor de duidelijkheid verbonden aan één of twee kerken. Het Kompas is dit jaar verbonden aan de Havenkerk en aan de Jozuagemeente. De Schalm is verbonden aan de Ichthuskerk, de Loopplank aan de Fatimaparochie en de Boeg aan de Ontmoetingskerk.
 
Alle diensten beginnen op 9 februari om 9.30 uur met uitzondering van de Jozuagemeente, daar begint de dienst om 10.00 uur.
Wanneer?
9 februari 2014 van 09.30 tot 00.00 uur
Organisator
Commissie Kerk-School
Locatie:
Verschillende Kerken
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.