Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bijbelstudie met Prof. Dr. Patrick Nullens

Bijbelstudie met Prof. Dr. Patrick Nullens

Woensdag 5 februari zal Prof. Dr. Patrick Nullens een bijbelstudie verzorgen in het gebouw van Jozua, Ampèrestraat 4, Alblasserdam. Het thema van de avond is “De boodschap van het kruis. Wat betekent dat voor ons vandaag?”, waarbij er een inleiding wordt gegeven op de eerste brief aan de Korintiërs.

Prof. dr. Patrick Nullens is rector van de Evangelische Theologische Faculteit in Leuven, België en hoogleraar systematische theologie en christelijke ethiek. Hij is een van de oprichters van het Institute for Leadership and Ethics en heeft diverse boeken geschreven.

Naast zijn academische werk is Patrick een veelgevraagd spreker.

Iedereen is van harte welkom, maar de avond is met name ook zeer geschikt voor jongeren die een opleiding overwegen aan de Evangelische Theologische Faculteit.

De studie begint om 20:00 uur. De toegang is gratis, er wordt een collecte gehouden.

 

Wanneer?
5 februari 2014 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Evangelische gemeente Jozua Alblasserwaard
691 68 32
info@jozua-ega.nl
Locatie:
Ampèrestraat 4
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.