Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

NBG-bijbelquiz Alblasserdam

NBG-bijbelquiz Alblasserdam

Ter gelegenheid van de Week van Gebed wordt op woensdag 22 januari 2014 in Alblasserdam de jaarlijkse Bijbelquiz van het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG) gespeeld. Als winnaar van vorig jaar wordt de quiz georganiseerd door de Grote Kerk, wijk 1. De quiz wordt gehouden in het kader van de landelijke bijbelcampagne Wijs met de Bijbel met als thema ‘Wijze woorden van Paulus’. De quiz bevat dan ook vragen die op één of andere manier gerelateerd zijn aan Paulus: zijn leven, brieven, reizen, etc.

Teams van verschillende samenstelling spelen met elkaar een bijbelquiz vol humor, doordenkertjes en interessante weetjes. De quiz bestaat uit acht rondes met vijf (meerkeuze)vragen en een finaleronde. Welk team scoort dit jaar het hoogst en wie wordt de beste speler?
Er wordt gespeeld in teams van vijf personen. U kunt zich als groep aanmelden. Het zou leuk zijn als u een originele naam wilt verzinnen voor uw team. Het is ook mogelijk om u individueel aan te melden. Uit de individuele opgaven worden ter plaatse extra teams gevormd.
De bijbelquiz start, na de samenkomst in het kader van de gebedsweek in de Grote Kerk, omstreeks 20.00 uur in het verenigingsgebouw De Damsteen.

Iedereen is welkom.
De avond zal rond 22.00 uur afgelopen zijn. De toegang is gratis.
Wel wordt er aandacht besteed aan het werk van het NBG en worden de deelnemers aan de quiz uitgenodigd dit werk te steunen door donateur te worden of een gift te geven voor het bijbelvertaalwerk in West-Afrika.
Aanmelden kan tot 19 januari.

Wanneer?
22 januari 2014 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
Grote Kerk, wijk 1.
078 6919389
cbrinkman@solcon.nl
Locatie:
verenigingsgebouw De Damsteen
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Dam
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.