Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voorstelling Joepie Joepie

Voorstelling Joepie Joepie

Voorlezen + voorstelling 'Joepie Joepie' van schrijfster Marijke ten Cate met Daniëlla Snijders.

Schrijfsters Marijke ten Cate en Daniëlla Snijders nemen kinderen mee in hun verrassende voorstelling Joepie Joepie, naar het gelijknamige boek. Tijdens een muzikale reis langs zand, zee en stad hoeven de kijkertjes zeker niet stil te zitten. Door hapidrum-, viool- en ukelelemuziek van Daniëlla gaan hun benen wiebelen en de tenen kriebelen. Bij de liedjes tekent Marijke levensgrote tekeningen, zo wordt het extra leuk!

Vooraf wordt er gratis voorgelezen uit het Prentenboek van het Jaar Krrr…okodil!

woensdag 22 januari
• voorlezen: 13.30 – 14.00 uur, voorstelling: 14.00 – 15.00 uur
• kinderen € 2,50, ouders gratis
• voor 2 – 6 jaar

Kaarten bestellen kan via de website.

Wanneer?
22 januari 2014 van 13.30 tot 15.00 uur
Organisator
Bibliotheek
Locatie:
Bibliotheek aan de Ieplaan 2
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.