Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vuurwerkactie Alblasserdam en McDonalds

Vuurwerkactie Alblasserdam en McDonalds

De gemeente Alblasserdam houdt in samenwerking met McDonald's dit jaar voor de 11e keer een vuurwerkactie. Op donderdag 2 januari en vrijdag 3 januari 2014 kan bij diverse inzamelpunten vuurwerkafval worden ingeleverd. voor elke volle zak deelt McDonald's Alblasserdam een bon uit. De bonnen zijn dit jaar voor het eerst voor diverse producten (tegen een hele kleine vergoeding) inwisselbaar zoals een hamburger, friet,een keycord of een stappenteller.

De bonnen kunnen tot en met zondag 5 januari 2014 worden ingeleverd.

Inzamelpunten:

. McDonalds aan de Kelvinring.

. Scheldeplein.

. Parkeerplaats bij Bas van der Heijden

. Parkeerplaats achter het Gemeentehuis.

Wanneer?
Van 2 januari 2014 00.00 uur tot 3 januari 2014 00.00 uur
Organisator
Vuurwerkactie McDonalds en Gemmente
Locatie:
Alblasserdam
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.