Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Muzikaal trio treedt op in de Havenkerk

Muzikaal trio treedt op in de Havenkerk

U zult dit muzikale trio ondertussen wel kennen: Carina Bossenbroek (panfluit), Wim Magré, (orgel) en Wilbert Magré (piano). In juli 2011 gaven ze hun eerste CD samen uit tijdens een uitverkocht concert te Nunspeet. Daarna volgden succesvolle concerten door heel het land waar veel positieve reacties op kwamen. 

Om hun nieuwe CD te presenteren geven ze in augustus 2013 een zomertour van 10 concerten door heel het land. Donderdag 8 augustus in de Havenkerk (Ieplaan 9) te Alblasserdam.

Toegang Toegangskaarten zijn tijdens de concertavonden aan de kerk te verkrijgen. Ook zijn kaarten te reserveren met korting via 0525 - 685413 of www.wimmagre.nl.

Wanneer?
8 augustus 2013 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Wim Magre
0525 - 685413
Locatie:
Havenkerk
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.