Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Family Builders avonden

Family Builders avonden

Vanaf woensdag 28 november organiseert Evangelische gemeente Jozua Alblasserwaard vier Family Builders avonden. Het doel van deze avonden is om ouders toe te rusten in de (geloofs)opvoeding van hun kinderen.

De avonden worden geleid door Rob Hondsmerk. Hij richtte samen met zijn vrouw stichting Generatio op. Het doel van deze stichting is om Gods principes door te geven aan de volgende generatie.

De kernvraag tijdens de Family Builders is “Hoe kunnen wij onze kinderen het geloof doorgeven dat voor ons zo belangrijk is?”. Uit reacties van eerdere deelnemers blijkt dat Family Builders een praktische cursus is die al voor honderden ouders een geweldige steun is geweest!

De data zijn: 28 november, 12 december, 9 januari en 23 januari. Alle avonden beginnen om 20:00 in het gebouw van Jozua, Alblasserdam. Toegang gratis.

Zie ook: www.facebook.com/FamilyBuildersNL

 

Wanneer?
Van 28 november 2012 20.00 uur tot 23 januari 2013 00.00 uur
Organisator
Evangelische gemeente Jozua Alblasserwaard
691 68 32
info@jozua-ega.nl
Locatie:
Ampèrestraat 4
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.