Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Oranjebal

Na een jarenlange traditie gaat Landvast het dit jaar iets anders doen, aangezien ‘De Dag’ dit jaar op maandag gevierd wordt en er door een enthousiaste Oranjevereniging een steeds groter feest op het Raadhuisplein georganiseerd wordt, leek het ons dit jaar een beter idee om er dan een vroege ‘Koninginne-nacht’ van te maken.

Dus aanstaande zaterdagavond komt na het succes van vorig jaar “ De Bolle Jan Show” weer op bezoek. De ervaring van vorig jaar was dat deze avond zowel door jong als oud erg gewaardeerd werd. Entree € 7,50, zaal open 21.00 uur.

Wanneer?
28 april 2012 van 21.30 tot 00.00 uur
Locatie:
Cultureel Centrum Landvast aan de Haven 4
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.