Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Paaspraise

Paaspraise
“Jezus Leeft” is de titel van een compilatie van liederen waarmee de Praise avond van 1e Paasdag geopend zal worden.
 
Al vanaf het jaar 2000 wordt door de Evangelische Gemeente Jozua Alblasserwaard een Paaspraise op 1e Paasdag georganiseerd. Je kan dus wel spreken van een traditie. Het praiseteam wisselt jaarlijks. Zo werd vanaf het jaar 2000 tot en met 2002 een groot projectkoor samengesteld speciaal voor de Paaspraise. Dat koor bestond de laatste keer uit maar liefst 250 deelnemers. De jaren erna werd telkens weer voor een nieuwe samenstelling gekozen. 
 
Dit jaar zal het praiseteam bestaan uit  alle praisegroepleden die wekelijks de samenzang tijdens de zondagsdiensten ondersteunen. Uiteraard wordt de zanggroep begeleid door een band, die dit keer is samengesteld uit de vaste bezettingen van de muziek begeleidingsgroepen binnen Jozua.
Er is weer een mooi programma gemaakt van prachtige liederen, om met samenzang het opstandingsfeest te vieren. Op de avond zal Gerrit Mes een kort gesproken woord verzorgen.
 
Een avond om niet te missen voor diegenen die er van houden om met zang en muziek lof te brengen aan de Opgestane Heer !  De toegang is gratis. Er wordt wel een collecte gehouden. De zaal is open vanaf 19.30 uur.   
Voor meer informatie over Evangelische gemeente Jozua, zie ook de website.
Wanneer?
8 april 2012 van 19.30 tot 00.00 uur
Locatie:
Gebouw van Jozua aan de Ampèrestraat
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.