Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing Jan W. Klijn

Stilzitten is er voor de immer actieve zakenman en auteur Jan W. Klijn uit Groot-Ammers niet bij. Bij zijn naam denk je aan de Klijn-nootjes, maar wij kennen hem vooral van zijn maar liefst 26 uitgebrachte boeken.

Het spannende verhaal Moord in de Alblasserwaard speelt tijdens zijn lezing de
hoofdrol, maar Klijn vertelt ook graag over zijn nieuwe titels Oorlogstijd langs de Lek en Overwinning.

De entree is gratis, graag wel even aanmelden in vestiging Alblasserdam of via deze link.

Wanneer?
29 juni 2011 van 10.00 tot 12.00 uur
Organisator
de Bibliotheek A tot Z
Locatie:
bibliotheek Alblasserdam, Ieplaan 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.