Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Wonen in het verpleeghuis

De dagbehandeling van Rivas Zorggroep in Alblasserdam houdt iedere maand het Alzheimer Café. Deze informele bijeenkomst is een ontmoetingsplaats voor mensen met (beginnende) dementie, familieleden, vrienden en andere belangstellenden. Tijdens het Alzheimer Café staat iedere maand een ander thema centraal. Op de bijeenkomst van dinsdagavond 21 juni staat het onderwerp 'Wonen in het verpleeghuis' centraal.

Ervaringen uit de praktijk
Als thuiswonen niet meer mogelijk is en de vertrouwde omgeving wordt ingeruild voor het verpleeghuis, kan dat voor sommige cliënten een grote verandering zijn. Tijdens deze avond van het Alzheimer Café vertellen medewerkers van Rivas over hun ervaringen uit de praktijk. De medewerkers geven aan de hand van voorbeelden uitleg over het wonen, leven en zorgen in het verpleeghuis.

Bijeenkomst op 21 juni
Het Alzheimer Café vindt plaats in de recreatiezaal van de dagbehandeling in De Alblashof aan Alblashof 1 in Alblasserdam. Belangstellenden zijn welkom vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. Aansluitend is er nog gelegenheid om ervaringen uit te wisselen. De toegang is gratis.

Informatie
Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Bert van Oord, teamleider dagbehandeling bij Rivas, telefoon: (078) 692 15 58 of e-mail: b.v.oord@rivas.nl. Voor meer informatie over andere diensten van Rivas kan contact worden opgenomen met Rivas Zorglijn 0900-8440 (lokaal tarief) of kijk op www.rivas.nl.

Wanneer?
21 juni 2011 van 19.30 tot 21.30 uur
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.