Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open huis Turkse gemeenschap

Samen met plaatselijke maatschappelijke instellingen houdt de Turkse gemeenschap vandaag open huis. Het gaat om afgevaardigden van Waardenburgh, de Wereldwinkel, het jongerenopbouwwerk, de Zonnebloem en de jeugdgemeenteraad. Zij zullen zichzelf presenteren en meewerken aan het thema ‘Ontmoeting van culturen’.

Bezoekers kunnen een bezoek brengen aan de moskee en vragen worden beantwoord. Er vinden allerlei culturele activiteiten plaats. Zo komen de Alblasserdamse rappers een optreden verzorgen, treden de meisjes van de Turkse volksdansgroep Esen Ruzgar op evenals de dansgroep Kol Basti, een gemengde Turkse dansgroep met kinderen en jongeren.

Er worden lekkere hapjes geserveerd. Mensen kunnen zelfs een lunch of diner krijgen.
De Turkse handwerkgroep zal aanwezig zijn om kunstig vervaardigde doeken te tonen. Voor de kinderen is er tevens een springkussen opgesteld, zodat niemand zich hoeft te vervelen.

“We hopen een leuke kennismaking te kunnen aanbieden met de Turkse cultuur en de maatschappelijke instellingen die zich presenteren. Alle ingrediënten voor een succesvolle dag zijn aanwezig. We willen graag mensen bij elkaar brengen”, besluit Orhan Yilmaz.

De dag is gratis toegankelijk voor iedere belangstellende.

Wanneer?
28 mei 2011 van 10.00 tot 19.00 uur
Locatie:
in het gebouw aan de Anjerstraat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.