Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cursus effectief communiceren

Cursus effectief communiceren

In het najaar gaat de cursus “effectief communiceren op straat” van start. De cursus is bedoeld voor vrijwilligers uit Alblasserdam en kan hen helpen om op een assertieve manier te reageren op situaties.

Overkomt het u ook weleens dat u een opmerking wilt maken op het gedrag van anderen. Maar hoe doe je dat op een prettige manier, zodat een ander niet gelijk in de verdediging schiet en de boodschap toch overkomt. In het kort omschreven, draait het daarom in deze cursus en het effect van aanspreken en corrigeren. De cursus is geschikt voor iedereen en is vooral praktisch van opzet, met rollenspelen worden bijvoorbeeld situaties geoefend.

Deelname is gratis en er kunnen maximaal 12 mensen deelnemen. De data zijn maandagavond 27 september, 4 en 11 oktober.

Deze cursus wordt gegeven door docenten van adviesbureau Cocon uit Rotterdam. Deelnemende vrijwilligers ontvangen na afloop een certificaat. Bent u geïnteresseerd, dan kunt u bellen of mailen.

Wanneer?
Van 27 september 2010 19.30 uur tot 11 oktober 2010 21.30 uur
Organisator
ROWA
692 16 08
info@rowa-alblasserdam.nl
Locatie:
Alblashof 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.