Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Invitation Youth Alpha

Invitation Youth Alpha

Speciaal voor jongeren tussen de 15 en 19 jaar start PraiseValley in september een Youth Alpha. Twijfel je of Youth Alpha wel iets voor jou is? Kom dan vrijblijvend naar onze Invitation! De Invitation is een relaxed event waarin je kunt proeven of Youth Alpha iets voor jou is. We gaan gezellig met z'n allen barbecuen, muziek luisteren, chillen ervaringen uitwisselen en nadenken over de vraag 'Is er meer?'.

Om 18.00 uur gaan de deuren open, 18.30 uur beginnen we met eten en ongeveer 20.30 uur is het officiele programma afgelopen. 

Deze avond komt er ook nog een hele bekende dierentemmer (Case Schrage) iets vertellen uit de Bijbel en over zijn leven.

Na 20.30 uur gaan we nog even verder met de 3 C's van youth Alpha: Chillen, Chips en Cola. De toegang is, net als heel de cursus, gratis. Opgeven voor de Invitation kan via de website.

Wanneer?
24 september 2010 van 18.30 tot 00.00 uur
Organisator
PraiseValley
Locatie:
in Koffiebar De Poort aan de Randweg 141
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.