Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Oorlogskaarten in Landvast

Op de laatste zaterdag van de tentoonstelling “Jaren om niet te vergeten” van de Historische Vereniging West-Alblasserwaard, toont mevrouw de Ruiter-Lolkus haar uitgebreide collectie ‘Oorlogskaarten’. Dit zijn prentbriefkaarten over de Tweede Wereldoorlog en de bevrijding. Het betreft kaarten van historische gebeurtenissen, bekende personen, karikaturen en spotprenten. De kaarten werden in de oorlog clandestien gedrukt, uit vliegtuigen geworpen of na de bevrijding gedrukt.
Zij geven een bijzondere invalshoek op de gebeurtenissen in de Tweede Wereldoorlog. 

Wanneer?
19 juni 2010 van 10.00 tot 13.00 uur
Locatie:
“Atelier” in Landvast
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.