Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Nicky’s Fashion houdt een Kledinginzamelingsactie voor voedselbank Alblasserdam

Nicky’s  Fashion, een webshop in hippe dameskleding  in  Alblasserdam,  organiseert  zaterdag  5 juni  een gezellige party met Kledinginzamelingsactie ten behoeve van clienten van de Voedselbank in Alblasserdam.

Wie overbodige kleding heeft liggen kan daarmee de clienten van de Voedselbank blij mee maken.

Tijdens deze leuke party wordt er ook een Nagelverzorgingsparty gegeven door de Pedicure praktijk Tanya uit Papendrecht. Iedere donateur krijgt 10% korting bij Nicky’s Fashion op alle aankopen op deze dag en 10% korting op een pedicure- of manicure behandeling (geldig t/m 1 oktober 2010).

Om het extra gezellig te maken wordt er om 16.00 uur een loterij gehouden. Je maakt kans op een gratis artikel van Nicky’s Fashion en een gratis behandeling bij Pedicure Praktijk Tanya.

Tevens worden er die dag gratis nagels met applicatie gelakt. Hier dient men zich van te voren aan te melden.

Wanneer?
5 juni 2010 van 13.00 tot 17.00 uur
Locatie:
Vechtstraat 14
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.