Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Opendag peuterspeelzalen

Opendag peuterspeelzalen

Het peuterspeelzaalwerk van WASKO wil de inwoners van Alblasserdam laten kennismaken met de peuterspeelzaal. Graag willen zij ouders en/of verzorgers, met nog zeer jonge kinderen, laten kennismaken met de mogelijkheden die een peuterspeelzaal u en uw peuter in de leeftijd vanaf 2 jaar en 3 maanden kan bieden.

Op een peuterspeelzaal ligt de nadruk vooral op het spelen, maar ook samen met andere kinderen leren spelen en delen. Ook bieden de peuterspeelzaal activiteiten aan waar meer nadruk ligt op het uitvoeren van kleine opdrachtjes. Dit alles om een bepaalde vaardigheid met diverse materialen op een speelse wijze aan te leren. Daarnaast proberen we ook om met de kinderen in de kring een groep te vormen, dus naar elkaar leren luisteren, op je beurt wachten met vertellen maar ook op elkaar wachten met eten en drinken.

Ook wordt op verschillende peuterspeelzalen extra aandacht gegeven aan kinderen met een taalachterstand. Deze speelzalen werken volgens het VVE- piramide project. VVE staat voor Vroeg Voorschoolse Educatie. De kinderen die hiervoor in aanmerking komen, worden extra begeleid door 1-op1 met een leidster spelletjes te doen en puzzeltjes te maken om vooral de taal extra te stimuleren.

De peuterspeelzalen van WASKO zullen vandaag geopend zijn om kennis te maken met de leidsters op de groep, de speelruimte te bekijken en al uw vragen te stellen over het reilen en zeilen op de speelzaal. U kunt terecht op de volgende peuterspeelzalen:

- PSZ Ot en Sien VVE aan de Scheepmakersstraat 7
- PSZ ’t Penseeltje VVE aan de Mesdaglaan 1
- PSZ Wip Wap VVE aan het Boerenpad 1a

Wanneer?
30 januari 2010 van 09.00 tot 12.00 uur
Organisator
WASKO
Locatie:
Zie bericht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.