Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start Evangelisatiecursus

Start Evangelisatiecursus

In 6 inspirerende avonden wordt bestudeerd wat de bijbel zegt over evangelisatie en worden verschillende gesprekstechnieken besproken. Dit wordt vervolgens in de praktijk gebracht met een rollenspel. Niet iedereen hoeft een goede prater te zijn, een goed luisteraar is ook belangrijk! De cursus is geschikt voor iedereen die wil beginnen met getuigen over zijn of haar geloof, maar daarnaast ook voor degenen die hun kennis willen opfrissen en verbreden.

De cursus wordt gegeven op de volgende avonden: 14 januari, 28 januari, 11 februari, 25 februari, 11 maart en 25 maart 2010. Aan deze cursus zijn geen kosten verbonden, wel graag van te voren aanmelden via e-mail.

Wanneer?
14 januari 2010 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
Evangelische gemeente Jozua Alblasserwaard
691 68 32
koopmans@jozua-ega.nl
Locatie:
Ampèrestraat 4
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.