Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Shout for Joy 2009!

Nederlands bekendste Christelijke cabaretier, Herman Boon, komt zaterdag 16 mei tijdens Shout for Joy 2009 spreken. Dit wil je niet missen! Ken je Herman nog niet? Maak dan kennis met Herman door onderstaand filmpje te bekijken!
Wil je zeker zijn van een zitplaats, dan kunt u de site bezoeken en daar uw gegevens doorgeven en wordt er een plaats gereserveerd.
 

Wanneer?
16 mei 2009 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Stichting PraiseValley
691 89 44
dalvanlofprijs@gmail.com
Locatie:
Ontmoetingskerk, Blokweerweg 75
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.