Veel bezoekers bij Beter Naar Buiten Fair

02 juni 2018
Veel bezoekers bij Beter Naar Buiten Fair

ALBLASSERDAM - Op zaterdag 2 juni 2018 organiseerde Antilope Outdoor een groot Outdoorevenement om hun 5-jarig bestaan te vieren, namelijk de Beter Naar Buiten Fair. De hele dag door waren er vele belangstellenden in en achter het pand aan het Cortgene.

Op de fair konden bezoekers kennis maken met eersteklas outdoor merken, verspreid over ruim 30 stands. De aanwezige leveranciers van deze merken gaven niet alleen informatie, maar hadden speciaal voor deze dag ook leuke acties of spellen.

Daarnaast waren er verschillende aanbieders van reizen, was er informatie over gezond wandelen en kon men proeven van lokaal geteelde produkten.

Ook de scouts van Scouting Alblasserdam waren van de partij.
Fjallraven was er met een waxstation om spullen gratis weer waterafstotend te maken.
Reparatieservice Boer was aanwezig om schoenen of rugzak een APK beurt te geven en Sjors Ketting wist ontzettend veel te vertellen over de flora en fauna in bos Rijkee.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.