Sponsorcontract Avondvierdaagse verlengd

21 mei 2018 door Josette Huisman
Sponsorcontract Avondvierdaagse verlengd

ALBLASSERDAM - Op 15 mei 2018 werd tijdens de vrijwilligers avond van de Alblasserdamse avondvierdaagse het sponsorcontract met de SNS Bank voor 3 jaar verlengd. 
Het is inmiddels 18 jaar geleden dat de avondvierdaagse nieuw leven in werd geblazen in Alblasserdam. De SNS bank is als vanaf dat moment hoofdsponsor van het evenement.
Namens stichting SSN werd het contract ondertekend door de heren Inge Bouter en Jan Slob. Namens stichting Avond 4 Daagse Alblasserdam werd het contract getekend door Klaas Timmerman (penningmeester) en Erik-Jan Mudde (waarnemend voorzitter).

Begeleiderskaart
De avondvierdaagse wordt dit jaar gehouden van 18 tot en met 21 juni. Iedere jaar merkt de organisatie dat veel begeleiders wel meelopen maar zich niet inschrijven. Een vaak gehoord argument is dan ook dat mensen toch geen medaille hoeven of niet alle avonden meelopen. De organisatie maakt echter wel kosten om de veiligheid van alle deelnemers te waarborgen en het evenement beheersbaar toe houden, denk daarbij ook aan de EHBO. Daarom wordt vanaf dit jaar de begeleiderskaart geïntroduceerd. Deze kaart kost slechts 2,- euro en geeft geen recht op het presentje en de medaille. Wel krijgen de begeleiders net als de andere deelnemers een traktatie onderweg. De begeleiderskaart is overdraagbaar en aan te schaffen tijdens de inschrijfmomenten op 11 juni in Landvast en 16 juni in Makado.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.