SGP Alblasserdam gaat het dorp in

07 mei 2018 door Hennie van der Zouw
SGP Alblasserdam gaat het dorp in

ALBLASSERDAM - SGP Alblasserdam gaat de komende periode het gesprek aan met inwoners en ondernemers. Mede vanwege de renovatie van het gemeentehuis gaat de SGP de komende jaren op wisselende locaties in het dorp vergaderen. Voorafgaand aan fractievergaderingen wil de partij buurtbewoners de mogelijkheid geven om de fractieleden te ontmoeten, vragen te stellen over bijvoorbeeld zaken die in hun wijk of buurt spelen of ervaringen te delen.

De SGP wil blijvend investeren in contacten met inwoners en ondernemers, bijvoorbeeld door frequent op markten te staan en netwerkavonden te beleggen. Raadslid Jan Mark ten Hove: ‘Wij zijn gekozen volksvertegenwoordigers en willen permanent ons oor te luister leggen bij onze inwoners en ondernemers. Daarom gaan we actief het dorp in.’

De SGP-fractie vergadert maandag 14 mei 2018 in MFC Maasplein. Buurtbewoners zijn van 19.30 tot 20.15 uur welkom om fractieleden te ontmoeten, vragen te stellen en ervaringen te delen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.