Waterbadminton was een groot succes

23 april 2018 door Hennie van der Zouw
Waterbadminton was een groot succes

ALBLASSERDAM - Afgelopen vrijdagavond 20 april was het zover: waterbadminton in zwembad Blokweer voor alle jeugd- en seniorleden van Badmintonclub Alblasserdam.

Vanwege het vijftigjarig bestaan van de vereniging BCA worden dit jaar veel activiteiten voor de leden georganiseerd, waaronder dus afgelopen vrijdagavond waterbadminton.
Al voordat de avond startte om 18.30 uur stonden de jeugdleden te wachten om te komen spelen. Nadat de netten waren opgehangen en leden zich hadden omgekleed, kon het waterbadmintonnen beginnen. Er werden leuke partijen gespeeld en geconcludeerd dat badmintonnen in het water best zwaar is. Ter ontspanning en ook om wat uit te rusten, kon iedereen tussen de partijen door in het andere deel van het zwembad vrijzwemmen en spelen met allerlei waterattributen.

De jubileumcommissie van BCA kijkt terug op een geslaagde avond. Alle leden hebben erg genoten. Een jeugdlid zei na afloop: “Ik vond het waterbadmintonnen echt super leuk! Het is een leuke afwisseling. Ik zou dit wel vaker willen doen.”

Net als alle andere activiteiten dit jubileumjaar werd het waterbadminton mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren: Bedankjes.nl, AdministratieJust4You en D.I.O. Drogisterij & Parfumerie de Zwart, Nieuw-Lekkerland. Ook de giften van Stichting Fondswerving Evenementen Alblasserdam en de A.A. de Haan Stichting dragen bij in de kosten van een aantal van de activiteiten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.