Afsluiting Slagwerkklas bij Soli Deo Gloria

16 april 2018 door Hennie van der Zouw
Afsluiting Slagwerkklas bij Soli Deo Gloria

ALBLASSERDAM - Vrijdag 13 april was er een afsluitend optreden van de slagwerkklas van Soli Deo Gloria.

Leerlingen van deze slagwerkklas hebben 6 weken lang slagwerk les gehad op IKC de Twijn.
Docente Desireé Twigt van Soli is als docent actief op De Twijn, de leerlingen hebben regelmatig de mogelijkheid om naast de reguliere lessen ook buiten schooltijd kennis te maken met het bespelen van diverse instrumenten.

Lisa, Emma, Luka, Elian, Sem en Kimberley lieten aan alle aanwezigen tijdens het optreden in Landvast horen wat ze van juf Desireé geleerd hadden. Ook speelden zij samen met slagwerkformatie “SoliD”, de jeugdslagwerk groep van Soli Deo Gloria olv Bert Slingerland. Een echte belevenis voor de deelnemers van de slagwerkklas en voor het aanwezige publiek.

Chr. muziekvereniging Soli Deo Gloria en IKC de Twijn werken intensief samen op het gebied van muzikale vorming op school d.m.v. het meerjaren project “meer muziek in de klas”.  Hierdoor wordt muziek dichter bij school gebracht en school dichter bij de muziek(vereniging).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.