De Alblas heeft weer een voorzitter

16 april 2018 door Hennie van der Zouw
De Alblas heeft weer een voorzitter

ALBLASSERDAM - Een half jaar na het aftreden heeft VV De Alblas weer een voorzitter. Vrijdag 6 april werd Cees Kortleve benoemd tijdens een bijzondere ledenvergadering.

Kortleve is geen onbekende voor de club. Hij was eerder 18 jaar bestuurslid, waarvan 8 jaar voorzitter.
In dezelfde vergadering werd Peter Wemmers benoemd tot bestuurslid Algemene Zaken, tevens vice-voorzitter. Wemmers is in zijn jonge jaren actief voetballer geweest bij VV De Alblas. Sinds zijn verhuizing naar Oud-Alblas is de oude liefde weer opgebloeid.

Daarnaast besloot de club tot een verplichtender vrijwilligersbeleid, dat wordt uitgewerkt onder leiding van bestuurslid Marinka Heijkoop.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.