Start IdeeCafé in Alblasserdam

09 april 2018 door Hennie van der Zouw
Start IdeeCafé in Alblasserdam

ALBLASSERDAM - Stichting Welzijn Alblasserdam (de SWA) is sinds deze week gestart met het IdeeCafé. Iedere dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur zijn de Dorpsmakelaars van de SWA te vinden in de Bibliotheek AanZet in Alblasserdam. Alblasserdammers met ideeën om hun straat, buurt of wijk leuker, gezelliger of beter te maken kunnen hier terecht.

Bezoekers van het IdeeCafé hebben zelf een idee voor hun buurt. Echter vinden zij het soms lastig om dit tot uitvoering te brengen. Denk bijvoorbeeld aan een activiteit om contacten onderling te bevorderen of een idee voor een wijkonderneming, waarbij ze een duwtje in de goede richting nodig hebben.

Sebastiaan Boelhouwer, Dorpsmakelaar bij de SWA, vertelt: “Wij horen dat er genoeg leuke ideeën zijn binnen het dorp om contacten te bevorderen en de leefbaarheid te verbeteren. Echter merk ik dat deze mensen wel wat hulp kunnen gebruiken bij het uitwerken van dit idee of het zoeken naar de juiste contacten. En daar kunnen en willen wij graag bij helpen!”

Alblasserdammers met creatieve ideeën kunnen terecht bij het IdeeCafé om direct in gesprek te gaan met de Dorpsmakelaars. Voor meer informatie kunnen zij ook contact opnemen met de SWA via info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl of 078 – 20 21 22 0.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.