Bezoek Carla Dik-Faber aan politieke markt in het Makado-Center

14 maart 2018 door Hennie van der Zouw
Bezoek Carla Dik-Faber aan politieke markt in het Makado-Center

ALBLASSERDAM - De ChristenUnie Alblasserdam laat weten dat op zaterdag 17 maart aanstaande Carla Dik, Tweede Kamerlid voor de ChristenUnie, Alblasserdam bezoekt. Zij zal rond 13.00 uur op de politieke markt in het Makado-Center arriveren, waar ze de raadsleden Teus Stam en Peter Sterrenburg zal ontmoeten en de lokale fractie zal ondersteunen bij het campagne voeren.

Om 13.30 uur zal haar een document worden overhandigd met 3 standpunten van de lokale ChristenUnie waarvoor in Den Haag gelobbyd moet worden. De Alblasserdamse fractie zal dit nauwlettend blijven volgen.

Het bezoek is onderdeel van de Drechtstedentour die Carola Schouten en Carla Dik op deze zaterdag maken. In iedere gemeente wordt een bijzonder programma afgewerkt.

Foto: Ruben Timman

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.