Prijswinnaar Poll Vinkenpolderweg bekend

05 maart 2018 door Hennie van der Zouw
Prijswinnaar Poll Vinkenpolderweg bekend

ALBLASSERDAM - De ChristenUnie Alblasserdam heeft op zaterdag 3 maart een heerlijke slagroomtaart uitgereikt aan Koos Kik uit Oud-Alblas. Koos, die zelf regelmatig te maken heeft met verkeersopstopping bij de kruising Vinkenpolderweg/Edisonweg, deed in de afgelopen periode mee aan de poll op de site van de ChristenUnie.
 
De poll over de verkeerssituatie Vinkenpolderweg / Edisonweg leverde meer dan 140 reacties op.  Ruim 60% van de deelnemers aan de poll vindt dat de ‘4e poot’ van de Wensveenrotonde gebruikt moet kunnen worden door verkeer naar Souburgh en Oud-Alblas, terwijl meer dan 17 % vindt dat er werk gemaakt moet worden van een derde ontsluiting.

Op zaterdag 10 februari jl. hield de ChristenUnie een ludieke actie op de Vinkenpolderweg om aandacht te vragen voor de verkeersdrukte op deze weg. Onder het motto “In verweer tegen sluipverkeer” werd aan bestuurders een kaartje uitgereikt met een verwijzing naar de poll op de site van de ChristenUnie, en werd een slagboom bediend om auto’s te laten passeren.

Nadat de poll was gesloten werd door loting Koos Kik uit Oud-Alblas als winnaar aangewezen. Verrast nam hij afgelopen zaterdag een lekkere slagroomtaart van Banketbakkerij Prins uit Alblasserdam in ontvangst.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.