Sportverkiezing en kampioenenbal op 16 maart in Landvast

05 februari 2018 door Hennie van der Zouw
Sportverkiezing en kampioenenbal op 16 maart in Landvast

ALBLASSERDAM - Tijdens de SNS sportverkiezing op vrijdag 16 maart a.s. blijkt wie zich Alblasserdams sportman, sportvrouw, talent en sportploeg van 2017 mag noemen. Voor het eerst valt ook het sportinitiatief van het jaar in de prijzen. De sportverkiezing en het kampioenenbal zijn in Cultureel Centrum Landvast.

Top 3
Voorafgaand aan 16 maart buigt een jury zich over de aangedragen nominaties, stelt een top 3 samen en wijst de winnaars aan. Wie dit zijn, wordt tijdens de avond van 16 maart bekendgemaakt. Door middel van films en interviews krijgt het publiek een beeld van de sportieve prestaties die het afgelopen jaar zijn geleverd. Op de sportinitiatieven kan tijdens de avond in Landvast worden gestemd.

Entertainment
De sportverkiezing belooft een feestelijke happening te worden, compleet met entertainment, een afterparty en een kampioenenbal waarvoor alle verenigingen hun kampioenen konden aanmelden. Belangstellenden zijn van harte welkom. De toegang is gratis. Wie de sportverkiezing wil bijwonen kan zich aanmelden bij Michiel van Zanten, adviseur cultuur en sport bij de gemeente Alblasserdam via m.van.zanten@alblasserdam.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.