Tweede Kamerlid Roelof Bisschop spreekt op SGP thema-avond over zorg

26 januari 2018 door Hennie van der Zouw
Tweede Kamerlid Roelof Bisschop spreekt op SGP thema-avond over zorg

ALBLASSERDAM - SGP Alblasserdam organiseert op vrijdag 9 februari 2018 een thema-avond over de zorg. Een van de sprekers is Tweede Kamerlid Roelof Bisschop. Verschillende zorggerelateerde onderwerpen zullen deze avond aan bod komen, zoals jeugdzorg, identiteitsgebonden zorg, vluchtelingenwerk en schuldhulpverlening.

Namens de fractie verzorgt Albert Brasser een statement. Kamerlid Roelof Bisschop vertelt over de landelijke ontwikkelingen rondom zorg. Vanuit vrijwilligersorganisaties komt er inbreng van de Stichting Interkerkelijke Hulp Vluchtelingen Alblasserdam (SIHVA), Brugcoach, ZorgBoerderij Eben-Haëzer en Schuldhulpmaatje. Na de pauze is er een forumdiscussie met genoemde sprekers.

Goede Zorg is een van de speerpunten van SGP Alblasserdam richting de gemeenteraadsverkiezingen. Raadslid Albert Brasser: ‘Als SGP maken we ons in de komende periode sterk voor mantelzorgers, armoedebestrijding, de zorg voor onze inwoners dichtbij en het slim organiseren van de lokale zorg. Ook hechten we aan goede communicatie, zodat inwoners weten waar ze voor welke vorm van zorg aan kunnen kloppen.’

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.