Herinrichting kruispunten Oude Torenweg

30 augustus 2017
Herinrichting kruispunten Oude Torenweg

ALBLASSERDAM - Momenteel treft de gemeente Alblasserdamj voorbereidingen voor het opnieuw asfalteren van het wegdek en de herinrichting van drie kruispunten aan de Oude Torenweg/Randweg. De aanpassing aan de kruising Vondellaan/Randweg gaan ze medio september als eerste uitvoeren. Nog voordat de werkzaamheden starten kunt u tijdens een inloopavond de plannen bekijken en vragen stellen.
Wat gaan we doen?

Het wegdek van de Oude Torenweg/Randweg tussen de Wensveenrotonde en de Vondellaan is toe aan een nieuwe deklaag. Daarnaast zijn er verschillende aanpassingen nodig aan de drie kruispunten op deze weg. Hierbij gaat het om maatregelen om de oversteek voor fietsers op de kruisingen Vondellaan/Randweg, Vinkenpolderweg/Oude Torenweg en de entree van de woonwijk De Waterhoven veiliger te maken.

Tijdens de werkzaamheden blijft De Waterhoven voor de bewoners te allen tijde bereikbaar. Voor de overige aansluitingen zullen er korte afsluitingen zijn en soms is slechts één rijstrook vrij voor verkeer. Er worden dan omleidingsroutes aangegeven. De hulpdiensten kunnen er altijd langs.
Werk wordt in fases uitgevoerd

Omdat al deze locaties aan dezelfde weg liggen heeft de gemeente ervoor gekozen de aanpassingen en het asfalteren gecombineerd uit te voeren. Het werk wordt in fases opgeknipt om de overlast zoveel mogelijk te beperken.

De planning is op dit moment nog niet helemaal rond. Vóór de aannemer met de werkzaamheden aan de kruising Vondellaan/Randweg start, komt de gemeente met meer informatie.

Inloopavond op 5 september
Op dinsdag 5 september kunt u tussen 19.00 en 20.30 uur in de Burgerzaal op het gemeentehuis de plannen komen bekijken, nadere informatie krijgen en vragen stellen. U bent van harte welkom.

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Stelt u deze aan projectleider Ad Barnhoorn via telefoonnummer 14078.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.