Uitslag fotowedstrijd 'Dorps karakter'

27 december 2017 door Hennie van der Zouw
Uitslag fotowedstrijd 'Dorps karakter'

ALBLASSERDAM - In het kader van de verkiezingscampagne heeft SGP Alblasserdam een fotowedstrijd in het leven geroepen rond het thema ‘Dorps karakter’. Vrijdagmiddag 22 december reikte wethouder Peter Verheij de prijzen uit.

De eerste prijs ging naar Arjan Polet. Hij maakte een foto van het historische Appelhuisje bij Hof Souburgh. Jolinda Verhaert ontving de tweede prijs. Zij legde de Kortlandse brug vast op de gevoelige plaat. De derde prijs was voor Evert Koning. Hij schoot een plaatje van de Werfbrug en het gebouw De Hellingen in de haven.

De drie prijswinnaars kregen hun foto retour op canvasdoek. Hun beelden worden gebruikt in het nog te realiseren Alblasserdam kwartet.

Lijsttrekker Peter Verheij: ‘Met deze fotowedstrijd wil de SGP het dorps karakter van Alblasserdam onderstrepen. Daar zijn we zuinig op. De winnaars schoten unieke plaatjes waarin het dorpse karakter prachtig tot uitdrukking komt.’

Bijlagen: de drie hierboven genoemde foto’s en een foto met de prijswinnaars.


Foto hierboven: Arjan Polet (Eerste Prijs)


Foto hierboven: Jolinda Verhaert (tweede prijs)


Foto hierboven: Evert Koning (Derde Prijs)

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.