Omleidingsroute tijdens Sinterklaasintocht

17 november 2017 door Hennie van der Zouw
Omleidingsroute tijdens Sinterklaasintocht

ALBLASSERDAM - Zaterdagmiddag 18 november om 14.00 uur komt Sinterklaas aan in de Haven van Alblasserdam bij het Amfitheater. Om er voor te zorgen dat de intocht van de Sint veilig verloopt voor de kinderen en hun ouders neemt de gemeente een aantal verkeersmaatregelen om te zorgen voor een goede doorstroming:

- Vanaf 14.00 uur tot 15.30 uur is De Helling bij de Edisonweg afgesloten voor verkeer richting Dam/Ruigenhil
- Vanaf 14.00 uur tot 15.30 uur wordt de Haven ter hoogte van de Kraanbaan voor alle verkeer afgesloten
- Vanaf 14.00 uur tot 15.30 is de Dam tussen Cortgene en de Marineweg
(bij de brandweerkazerne) tijdelijk eenrichtingsverkeer richting A-15 (dorp uit). Verkeer dorp in wordt omgeleid via Oude Torenweg
- Landvast en de Alblasserwerf zijn via de Blokweerweg bereikbaar
- Inzet extra verkeersregelaars en politie.

Verzoek
De organisatie en de gemeente verzoeken ouders en kinderen zoveel mogelijk te voet of op de fiets naar de intocht van de Sint te komen. Komt u wel met de auto, dan kunt u bij Landvast of bij de Marineweg/Zuiderstek parkeren.

Een weghelft nog open op Dam
Als u naar de intocht gaat houd u er dan rekening mee dat op de ene weghelft (aan de kant van de voormalige Rabobank) nog steeds autoverkeer rijdt. De andere weghelft van de Dam (aan de kant van bakker van Wegen) is beschikbaar als evenemententerrein voor bezoekers van de Sint.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.