Nepfacturen Scrappy Electronics

25 november 2008

REGIO – In heel Nederland, ook in onze regio zijn nepfacturen verzonden door Scrappy Electronics. In alle gevallen gaat het om de levering van lege DVD’s voor een bedrag van € 166,15. Het bedrag zal via een automatische incasso van de rekening worden afgeschreven. Wij adviseren dringend om de rekening van Scrappy Electronics niet te betalen en ook niet te bellen naar het in de rekening genoemde 0900 nummer. Mocht er een bedrag worden afgeschreven dan kan het bedrag door de eigen bank worden gestorneerd (teruggestort). Wij vragen u dan tevens om op het politiebureau aangifte te komen doen. Bij de politie zijn op het nummer 0900-8844 inmiddels meer dan 100 vragen binnengekomen over de factuur van Scrappy Electronics. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.