Voor iedere PIT'er een appel met het PIT logo

29 september 2017 door Hennie van der Zouw
Voor iedere PIT'er een appel met het PIT logo

ALBLASSERDAM / ZWIJNDRECHTSE WAARD - Donderdag 28 september is voor het eerst de dag van de PIT’er gevierd. Kinderen en ouders hebben die dag de pedagogisch medewerkers en leerkrachten van PIT kinderopvang & onderwijs in het zonnetje gezet. Maar er was meer. Om de feestvreugde te verhogen lag er voor iedere PIT’er een appel met het PIT logo klaar.

“Als PIT werken we vanuit de kindcentrumgedachte en vormen onze medewerkers van de kinderopvang en het onderwijs één team. Daarom gaan we met ingang van dit jaar in plaats van de dag van de pedagogisch medewerker - die op 21 september viel -  en de dag van de leraar - die op 5 oktober is -  de dag van de PIT’er vieren. Deze vindt voortaan iedere vierde donderdag in september plaats,” aldus Ad Vos, bestuurder van PIT kinderopvang & onderwijs. Bij PIT wordt iedere dag vol energie gewerkt aan de toekomst van kinderen van 0 tot 13 jaar. “Onze medewerkers zijn de kern van onze organisatie. Dankzij hun inspanningen kunnen wij op een goede manier bouwen aan toekomstdromen van kinderen. Dat hebben we met een gezonde traktatie gevierd.”

Ook de kinderen en hun ouders hebben hun waardering voor de PIT’ers op de kindcentra goed laten blijken. Bloemen, knutsels en andere cadeautjes, maar ook hartverwarmende woorden op Facebook. Van ‘We zijn als ouders heel blij, goede opvang en super onderwijs’ tot ‘Bedankt dat jullie mij zo op m’n gemak laten voelen. Ik hoop nog lang bij jullie te mogen spelen en leren’ en ‘Ik vind jullie allemaal heel lief’.

Op de foto: De medewerkers van kindcentrum De Rakkers zijn als eerste PIT’ers door bestuurder Ad Vos verrast met een appel.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.