Competitie indeling weer een uitdaging voor TTVA teams

11 september 2017 door Hennie van der Zouw
Competitie indeling weer een uitdaging voor TTVA teams

ALBLASSERDAM - 15 augustus is TTVA weer begonnen met de voorbereidingen voor het komende najaarsseizoen. Er wordt door een ieder weer hard getraind om toch vooral weer beslagen ten ijs te komen voor als de competitie straks weer van start gaat. De tafels hebben een schoonmaakbeurt gekregen en ook de netjes en afscheidingen zijn weer gerepareerd.

Dinsdag 12 september gaat tafeltennisvereniging TTVA dan weer van start in de najaarscompetitie.
De indeling bied voor alle teams weer een nieuwe uitdaging.  Zo komt TTVA Duo 1 (2e klasse A) met  het Numansdorpse Tavenu 2 en het Ridderkerkse Taveri 2, twee oude bekenden tegen. Het Goudse Vriendenschaar,  het Barendrechtse Taveba en tevens Overschie , zijn de tegenstanders waar men wat minder van weet. De matties Kappen en Faasen van TTVA zullen toch nog iets dieper moeten gaan dan vorig seizoen. Duo 1 was namelijk gedegradeerd maar door de goedheid van de competitieleider toch weer in de 2e klasse geplaatst. 

TTVA 1 wat uitkomt in de 3e klasse regulier komt met De treffers 2 (Melissant) en TOGB 4 (Berkel en Rodenrijs) ook wat ode bekenden tegen.  TOG 3 (Maasluis), De Sprint 3 (Brielle) en het Rotterdamse Xerxes 3 zijn wat personele bemanning wat minder bekend. Na een bijna kampioenschap van vorig seizoen, zijn de verwachtingen ook dit seizoen weer hooggespannen voor o.a. de heren Geerlings, v/d Heiden, de Heer en Houmes.

Van TTVA 2 wat uitkomt in de 4e klasse regulier, wordt door heel TTVA niets anders dan een kampioenstitel verwacht. Na de degradatie van vorig seizoen wort er algemeen aangenomen dat de heren Verschoor, Schimmel, Rijkens en de Boom gewoon net iets te sterk zijn voor deze 4e klasse. Maar met Boomgaardshoek 1 (Hoogvliet), De Treffers 3 (Melissant), De Repelear 2 (Spijkenisse), Effect 77  1 (s’-Gravendeel) en het Delftse Phoenix 3, is men nog niet klaar natuurlijk. Er zal toch eerst een aantal potjes flink gevochten moeten worden voor men zover is.

Van TTVA 3 wordt verwacht dat ze gewoon lekker gaan meedraaien in de 5e klasse. De heren Muskiet, de Groot, Veth, Verhaar en Mes moeten in staat zijn bij de eerste drie te eindigen. Maar ook hier geld dat wel eerst de benodigde punten moeten worden behaalt. De concurrentie komt van o.a. Merwestad , Papendrecht, VCS, Talani  en het Meerkerkse MTTV. Nog genoeg te doen dus.

Dinsdag 12 september beginnen TTVA Duo 1 en TTVA 3 thuis tegen res. Overschie 1 en VCS 3.
Op donderdag 14 september openen dan TTVA 1 en 2 regulier hun competitie thuis tegen TOG3 en Boomgaardshoek 1.

Foto: TTVA

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.