Scouting Alblasserdam stelt donderdagavond clubgebouw open voor medeleven omgekomen scouts

10 augustus 2017
Scouting Alblasserdam stelt donderdagavond clubgebouw open voor medeleven omgekomen scouts

ALBLASSERDAM - Afgelopen maandag 7 augustus zijn bij een tragisch ongeval in de Belgische Ardennen twee van leden de scouting Alblasserdam overleden.

De afgelopen dagen heeft de scouting Alblasserdam gemerkt dat dit niet alleen hun eigen Scoutinggroep raakt, maar ook veel mensen in Alblasserdam, Nieuw-Lekkerland en de regio.

De scouting meldt daarom op hun website: "De steun en lieve woorden die we van alle kanten krijgen, helpen ons deze onwerkelijke gebeurtenis een plekje te geven. Scouting Alblasserdam wil een ieder de mogelijkheid bieden om uiting te geven aan zijn of haar medeleven. Daarom stellen we voor iedereen die hier behoefte aan heeft op donderdagavond 10 augustus van 20:00 uur tot 22:00 uur ons clubgebouw open.

Vanwege de te verwachten drukte vragen we belangstellenden zoveel mogelijk te voet of met de fiets te komen. Er zijn extra fietsenrekken om alle fietsen veilig te kunnen stallen. Voor mensen die toch met de auto willen komen, is er parkeergelegenheid op het Wilgenplein. Van 19:30 - 22:00 uur rijdt er een pendeldienst om mensen naar ons clubgebouw te brengen.

Hoewel de bijeenkomst een open karakter heeft, verzoeken we de pers de privacy van de bezoekers te respecteren door niet aanwezig te zijn bij deze bijeenkomst. Voor de pers is er om 21:00 uur de mogelijkheid om aan te sluiten bij een gesprek met Scouting Nederland die kort verslag doet van de bijeenkomst. Dit vindt plaats in het gemeentehuis van gemeente Alblasserdam (Cortgene 2, Alblasserdam). Mocht u hierin geïnteresseerd zijn, dan kunt u zich aanmelden bij de communicatieafdeling van Scouting Nederland via 033-4960953 of communicatie@scouting.nl. Bij verhindering is het mogelijk om een kort verslag van de bijeenkomst per e-mail te ontvangen. Hiervoor kunt u ook contact opnemen met de communicatieafdeling van Scouting Nederland".

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.