Alblasserdamse haringparty was 'the place to be'

16 juni 2016
Alblasserdamse haringparty was 'the place to be'

ALBLASSERDAM - Voor de 25e maal stond Alblasserdam op 14 juni 2016 in het teken van de vers uit het vat aangekomen Hollandse Nieuwe.Organisatoren Bon Bon Partyservice, MAAT, Rabobank Drechtsteden en nieuwkomer Dataplace kijken terug op een meer dan geslaagd event.

‘Oude’ contacten werden hernieuwd en nieuwe contacten gelegd op deze zilveren haringparty. Wat 25 jaar geleden begon met vijftig man, haring en een kratje bier is misschien wel uitgegroeid tot het grootste netwerkevenement van de regio. De party kon dit jaar namelijk weer rekenen op warme belangstelling van genodigden van de organisatoren en andermaal ook van de serviceclubs, businessclubs en ondernemingsverenigingen uit de contreien. Binnen tien werkdagen na de eerste uitnodiging waren alle toegangsbewijzen al vergeven. In totaal hebben zo’n 1.000 ondernemers via de blauwe loper de party bezocht.

De Hollandse Nieuwe werd rijkelijk uitgedeeld en was uitstekend van kwaliteit. Desalniettemin hadden de organisatoren gezorgd voor andere culinaire hoogstandjes, waaronder geflambeerde bavettes en speciale ‘MAAT’ hapjes geserveerd vanuit een Manitou. Maar ook sappige hamburgers hadden gretig aftrek. Vanzelfsprekend ontbrak de Vermouth niet, hét drankje van heden ten dage.

Nieuwe partner Dataplace verraste geïnteresseerden met een indrukwekkende rondleiding door hun moderne TIER III-datacenter. Een aanvulling op het event waar velen gebruik van maakten.

Kortom, deze zilveren Haringparty 2016 was weer een geslaagd evenement waarbij het zakendoen even op de achtergrond stond en het ontspannen samenzijn het belangrijkste was.

Fotocredits Cees vd Wal.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.